waterflesjes bedrukken Dingen om te weten voordat u koopt

Op een hoogte blijven? Schrijf u in voor een nieuwsbrief en ontvang € 10 korting op de volgende aankoop.

Wij zijn wél een en al oor. Vanwege iedere klant. Of je meteen vragen hebt over druktechnieken of een mooie deal. Bel rustig. We opweg helpen je reclame produceren.

Wilt u een blijvende indruk achterlaten met ons luxueus artikel indien promotiegeschenk? Kies dan vanwege de prosecco in ons verpakking met uw eigen merknaam ofwel boodschap.

Hoezo het middel? Doppers bestaan van hoge kwaliteit en bij uitstek bestemd promotiemateriaal. Denk onder andere weleens met ons zomers sportevenement betreffende honderden dorstige deelnemers. De kunststoffen waterflessen aangaande Nederlandse bodem bestaan geen alledaagse ontwerpen. Ze zijn duurzaam en hebben ‘een echt karakter’. Als jouw een Dopper koopt, steun je automatisch de drinkwaterprojecten betreffende een Dopper Foundation. Doppers zijn uit 3 losse onderdelen en zijn daardoor makkelijk uit elkander te halen en ordelijk te vervaardigen.

Waterflesje Deluxe Dit waterflesje Deluxe bezit ons strekking met 500 ml en kan zijn gevuld met bronwater. Een fles is doorzichtig en leverbaar met ons witte, groene, blauwe en rooie dop. Een Waterfles Deluxe kan zijn tevens leverbaar in ons blauwe fles. 

Wil jouw Doppers bedrukken met reclame? Voor Maxilia.nl al van 30 stuks! Dé bidons met ons boodschap. Ons Dopper met merknaam is stijlvol, eenvoudig en tevens alsnog eens en blijvend. Als je bedrijf kiest vanwege Doppers bedrukken, steun jouw drinkwaterprojecten in bij verschillende Nepal. Hoe het werkt? Vanwege ieder verkochte Dopper gaat daar ons deel aangaande dit bedrag naar projecten waarbij minderbedeelden verder de beschikking krijgen aan drinkwater en sanitaire voorzieningen.

U dan ook levert het de gewenste opdruk aan per email. Wij verlenen u dan ook vervolgens binnen enkele minuten ons passende prijsopgave met. U dan ook hebt vervolgens een indruk van het uitkomst en kan beoordelen ofwel dit middel in orde kan zijn.

Precies wanneer alle andere middelen voor Greengiving zijn verder de waterflesjes te bedrukken betreffende de logo ofwel tekst.

Ze begrijpen wat een mogelijkheden voor een bedrukking bestaan, op welke manier een merknaam zo echt mogelijk tot bestaan recht komt en welke tinten uit je logo dit mooist te samenvoegen zijn met het middel.

Alle here flessen geraken afgeleverd met schroefdoppen. De etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Daar is keus uit drinkwater betreffende ofwel zonder koolzuur Flesjes bestaan volmaakt indien persoonlijk dupliceert mineraalwater in bijvoorbeeld horeca of op evenementen.

Wij krijgen super aantrekkelijke reacties en men is er erg blij mee. Wij hebben de fles met het merknaam erop het merknaam lijkt op ons waterdruppel en het kan zijn tevens nog eens een aantrekkelijke bijkomstigheid!

We verder helpen je reclame te produceren wegens je evenement, middel, dienstverlening of evenement via dit leveren met promoting artikelen.

Zij weten hetgeen een mogelijkheden wegens een bedrukking zijn, op welke manier een logo zo juist mogelijk tot zijn recht komt en die kleurcombinaties uit jouw merknaam dit mooist te combineren bestaan betreffende het middel.

Verzend ons voor voorkeur het merknaam in EPS of Adobe Illustrator formaat en wij vervaardigen vanwege u ons proefdruk en heldere prijsopgave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *